Saját honlapomon minden információ megtalálható szolgáltatásaimról: 

Búzás Mónika / Mèthodologique Monique - kozmetikus 


Élmény, mely eredményben tükröződik vissza!

Hatékony, eredményes, személyre szabott szépségkezelések az ÉLMÉNYKOZMETIKÁBAN! Az ÉLMÉNYKOZMETIKA... Ahol egy életre szóló élmény vár, miközben átalakul benned mindaz, amit eddig a pillanatig a kozmetikáról hittél és gondoltál. Fedezd fel a személyre szabott bőrápolás új dimenzióját és merülj el a fiatalító élménykezelésekben az időtlenség birodalmában​!


Gyermekkorom óta szenvedélyem a bőrápolás. Az iskolatársaimat rendszeresen tanítottam a helyes bőrápolási rutin kialakítására, mivel sokan küzdöttek a tinédzser kori változásokkal az arcbőrüket illetően. Mindig lekötött szemöldökük tervezése is. 

Pályámat gazdasági területen kezdtem, az üzemanyag és bitumen nagykeresekedelem területén voltam felelős a szerződésekért, a vevőkapcsolatok ápolásáért és a partnertalálkozók szervezéséért. Így kerültem kapcsolatba sok neves külföldi és hazai hotel spa részlegével, ahol sokat inspirálódtam és legszívesebben az életemet töltöttem volna. 

2010-ben beleszerettem a Biologique Recherche bőrápoló márkába, mely teljesen megváltoztatta az életem. Tökéletesen azonosultam a küldetésével, így elindított az álmaim felé vezető úton. Elvégeztem a kozmetikus iskolát, hogy a Biologique Recherche mint szenvedély legyen a munkám is egyben.A továbbképzések rendszeresen Párizsban vannak, így biztosítva a magas színvonalat és az igazi francia bőrápolási szenvedély átadását magától a termékek megalkotójától. 


Telefonos bejelentkezés: +36/30-663-81-93